Privacy

Dutch TechZone heeft persoonsgegevens nodig voor een goede dienstverlening en om haar publieke taken uit te voeren. Wij gebruiken persoonsgegevens zorgvuldig en met respect voor privacy. Dat is vastgelegd in verschillende wetten zoals bijvoorbeeld:

  • Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)
  • Uitvoeringswet algemene verordening gegevensbescherming
  • Wet Basisregistratie Persoonsgegevens
  • Telecommunicatiewet
  • Wet algemene bepalingen Burgerservicenummer

Op deze webpagina lichten wij toe welke gegevens Dutch TechZone verwerkt en hoe wij persoonsgegevens beveiligen. Ook omschrijven wij hier de rechten op het gebied van privacy. Heb je vragen of opmerkingen over hoe Dutch TechZone omgaat met jouw privacy? Stel je vraag via info@dutchtechzone.nl. Meer informatie over privacy vind je ook op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens.

Gebruik gegevens van personen

Dutch TechZone voert taken uit die belangrijk zijn voor de regio. Dutch TechZone gebruikt hiervoor soms jouw gegevens. Als je het contactformulier hebt ingevuld en je hebt je aangemeld voor de nieuwsbrief houden wij je naam, e-mailadres en telefoonnummer bij in het Dutch TechZone register. De gegevens in het register worden niet langer bewaard dan noodzakelijk. Je hebt recht om het register in te zien of je gegevens te wijzigen. Ook kun je ervoor kiezen om je gegevens te laten verwijderen. Dit kun je doen door een mail te sturen naar info@dutchtechzone.nl. Heb je een klacht over het gebruik van gegevens? Dan kun je een melding maken bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Gegevens delen

Dutch TechZone deelt gegevens alleen met andere organisaties wanneer er toestemming is gegeven.

Beveiliging

Dutch TechZone gaat correct en vertrouwelijk om met persoonsgegevens en beschermt gegevens zo goed mogelijk.